Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een bijzondere fase in je leven die veel vrouwen maar een enkele keer meemaken. Een periode dus om extra van te genieten. Helaas is het leven vaak hectisch en vliegt de tijd voorbij met werken, huishouden en een sociaal leven. Een zwangerschapsmassage kan je helpen om even heerlijk te genieten van het kleine wonder dat groeit in je buik. Een moment om even alles los te laten en volledig bezig te zijn met je zwangerschap.

Helaas komt niet iedereen klachtenvrij door de zwangerschap. Veel  voorkomende klachten zijn, bekkenklachten, pijn in rug en nek, kramp in de kuiten, vocht vasthouden en slaapproblemen. Een zwangerschapsmassage kan helpen om deze klachten te verlichten. Een zwangerschapsmassage werkt kalmerend, pijn bestrijdend en geeft een geluksgevoel.

Ook wanneer er geen lichamelijke klachten zijn is een zwangerschapsmassage zeer prettig. Het vergroot het lichamelijke bewustzijn en kan zorgen voor een ontspannen gevoel in aanloop tot de bevalling.

Tijdens de zwangerschapsmassage komen er stoffen (endorfinen) vrij die je een geluksgevoel geven. Ook de baby voelt zich prettig door deze stoffen en kan daardoor lekker rustig worden. Andersom kan ook dat de baby juist heel beweeglijk wordt doordat je nu lekker rustig ligt en de baby nu contact zoekt.

Een zwangerschMassagetafel websiteapsmassage vindt plaats op een speciale massagetafel met daarin een uitsparing voor borsten en buik. Tijdens de massage lig je dus Zwangerschapsmassage olie websiteheerlijk op je buik.

De olie die gebruikt wordt is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen.  Er kan gekozen worden voor een olie met lavendel welke rustgevend werkt of een olie met mandarijn die een verkwikkende werking heeft.