Wie ben ik

Ik ben Wendy en werk als fysiotherapeute en kinderfysiotherapeute. Al tijdens de fysiotherapieopleiding kwam ik erachter dat ik masseren erg leuk vond. Met een massage kun je iemand letterlijk en figuurlijk losmaken. Naast het leren masseren tijdens Wendy contact websitede opleiding fysiotherapie heb ik nog een cursus zwangerschapsmassage gevolgd en een cursus babymassage.

Een massage is een moment van ontspanning, of je nu gemasseerd wordt of je leert als ouder je kind masseren.

Tijdens mijn eigen zwangerschap heb ik verschillende klachten gehad en ervaren hoe fijn een zwangerschapsmassage dan kan zijn. Even een moment om te genieten en daarna minder klachten.

Mijn zoontje heb ik al vanaf de eerste weken gemasseerd. Hij vond dit heerlijk en ik ook. Een fijn moment samen.

Naam: Wendy Nijholt
Adres: Westerse Kamp 10,
PC+Woonplaats: 8474 AB, Oldeholtpade
Telefoon: 06 3043 8301
Mail: wendy@balanz-oldeholtpade.nl
Website: www.balanz-oldeholtpade.nl